|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Juukla
Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 754
Przeczyta³: 0 tematów
Ostrze¿eñ: 0/5 Sk±d: Finland
|
Wys³any: ¦ro 4:47, 26 Mar 2014 Temat postu: Traumatyczne przeżycie, gorsze niż dentysta. |
|
|
wiec moze rzeczywiscie hamujÄ… apetyt? [link widoczny dla zalogowanych] A kiedyÅ› to nawet wody nie dali, nie to co teraz. aha.
[link widoczny dla zalogowanych]
Pati
Witam....jestem szczesliwa posiadaczka juz blond wlosow od kilku miesiecy ale i zejscie do tego koloru z czrnych farbowanin mi tyle nie zajelo....By wlaśnie jak kolezanka wyzej nie scinac potem na jezyka....BALEJAZ wylacznie co 2 mieisce mniej wiecej(moze troche krocej bo szybko mi wlosy rosna) i udalo sie za 4 razem bylam bialutka!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
pozdrawiam
[link widoczny dla zalogowanych]
Przez ok 1,5 miesiąca moje farbowane, rozjaśniane włosy wyglądały jakbym po każdym myciu nakładała dobrą odzywkę (nic nie nakładałam), nie elektryzowały się i miały ładny połysk [link widoczny dla zalogowanych] nie wiem czy juz sie konsultowalas?konsultowales?
, na obiad zamiast miesa może byc kasza z wazywami .. Proszę pomóżcie mi muszę schudnąć. Ja miałam korekcję czubka nosa (dr Stańczyk) i jestem bardzo zadowolona. YOU ARE NOT ALONE Mam falowane włosy, na końcach zwijają sie w loczki ale są bardzo suche. [link widoczny dla zalogowanych]
Mi lekarz zlecił tylko testosteron wolny, ale z tego co się zdążyłam zorientować to nie tylko ten hormon jest temu winny. aleś Ty nieczuły...ronię łzy jak grochy, a Ty nic...... W wieku 14 lat (kwiecień 1998) trafiłam do szpitala z bólem brzucha. Pasuje kobicie, czy nie? NIKUSIA!!!!!!!!!!! Byłam tam niedawno i jestem bardzo zadowolona. to myj głowę z rana..
Jeśli mogę wtrącić słówko.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
rodzynki
[link widoczny dla zalogowanych]
Tylko jesli robisz chlebek na zaczynie ( ten jest z korzystnymi bakteriami powstajacymi w procesie naturalnej fermentacji) to on nie bedzie nigdy taki wyrosniety i pulchny jak razowiec.Ja sie przyzwyczailam do gumowatych chlebkow i nie tylko bardziej syca ,ale mnie tez takie smakuja ,jak mam cos zjesc co jest jakby napompowane powietrzem i jakies gabczaste to wydaje mi sie ze to cos sztucznego.Przepisy na domowy chlebek sa takze w ksiazce ,ktora zamowilas
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Post zosta³ pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Mo¿esz pisaæ nowe tematy Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|